Farmors födelsedag

Hemma nu, 22.30, efter middag med farmor och farfar. Idag fyllde farmor 61 så vi var ute och åt middag med dem. Åkte till en fantastisk god restaurang i Unanderra (en annan förort till Wollongong) som jag aldrig hört talats om tidigare och som överraskade enormt! Mycket god mat och vin, och på det mest otänkbara ställe. 

I övrigt började vi smälta ner påskchokladen i morse. Vi får löjligt mycket choklad på påsken, från nana och farfar, grannar, vänner, varandra etc. Där står fortfarande fyra hela stora chokladkaniner och ett 500 g choklad i köket som ingen rört. Så i morse började jag smälta ner små mängder, blanda med mjölk och sen blir det riktigt mumsig varm choklad till frukosten!

Resten av dagen har varit trädgårdsarbete. Det spöregnade men jag trotsade det i regnkläder och var ute ändå. När man har mycket att göra och mycket i hjärnan så är det som om hela kroppen och tankarna balanseras när man rör jorden. Som plus och minus eoner som skapar harmoni. Så det var bara ut med spade, handskar och regnkläder. När regnet slutade kom resten av familjen och hjälpte till, t.o.m. hönor och kaniner. Jag fick undanröjt i ena hörnan av trädgården. Jono byggde enny raised garden bed, hönorna rensade ogräs, kaninen ät upp blomkolen och Charlie räfsade.

Nu är vi mätta och glada och ska hoppa i sängen med antingen en tv-serie eller en film. 

 

 

Våra mest effektiva trädgårdsarbetare: Barbara, Josie, Snövit, Dora, Rosie, Dragon och i bakgrunden Rosie Rabbit

image

Advertisements

Leave a comment

Filed under Om allt och inget

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s