Sleep over, del 2

Yep, vi har grannarna på sleep over igen. Full rulle. Alannah 7, Sienna 5, Charlie nästan 5 och Taylay 3. Fast Taylah kommer snart gå hem. De sover över tätt som titt, det tycker de är kul. Det var nog bara två veckor sedan senast. Och jag och jono tycker det är kul, mest för att det är kul för Charlie så klart. Så vi bäddar inne i hennes rum på golvet sen sover de där hela högen.

Nu ikväll tittar de på Lorax för femtielfte gången. Men det är en bra film, jag rekommenderar den. Jag dricker ett glas vitt. Hade egentligen tänkt titta på Django Unchained men får lite dåligt samvete över att lämna jono ensam här i soffan med så mycket barn =)

image

Fick också veta idag att jag blev tilldelad $500 (singapore dollar) av Michael Clyne memorial travel grant för att åka till International symposium on bilingualism i juni! Ska inte tråka ut er med detaljer om vem Michael Clyne var, eller ens vad konferensen handlar om (det tar vi när det närmar sig) men circus 2,500 kr för att hjälpa till med resan. Många bäckar små!

Godkväll och ha en trevlig helg allihopa

Advertisements

Leave a comment

Filed under Om allt och inget

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s